Да съчетаем мъжките обувки с панталона

Без съмнение мъжете на 21-ви век са доста по-суетни от преди.  Грижат се да външния вид, прическата, дори маникюра. Ние определено одобряваме представители на силния пол, които имат усет за стил и изглеждат перфектно облечени на всяко едно събитие или бизнес среща. Но не можем да отречем и колко много мъже има, които се лутат в модната джунгла и много трудно взимат решението дали точно тези обувки си отиват с избрания панталон и други подобни. Точно в такива моменти на помощ се притичваме ние с най-доброто желание да дадем отговори на вечните въпроси, които блуждаят в главата на повечето мъже: „Този панталон подходящ ли е за този коктейл?“, „Ако обувките ми са кафяви, трябва ли и коланът ми да е същия цвят?“ и още много други.
Коланът и обувките могат да бъдат от една и съща материя и цвят. Това дори в повечето случаи е препоръчително. С дънки с отиват много модели мъжки обувки, но не и такива, които са от лачена материя, защото тя е подходяща за официални събития и костюми.
Скъпи мъже, не подценявайте ролята на чорапите. Те трябва да са в неутрален цвят и да се виждат само когато сте седнали.
Следващи в списъка са комбинациите на различни цветове мъжки обувки от bg-look.com с панталона. Тъмно кафяви обувки можете да обуете сс светли цветове, както и с по-неутрални такива. Бордо или по-известни като тъмно червени, се съчетават с цветовете кафяво, синьо и сиво. Накрая оставихме класиката – черните обувки. Те си подхождат с тъмно сини, сиви и разбира се, черни панталони.
Господа, видяхте ли колко лесно можете да изглеждате перфектно и стилно? Следващия път, когато отговрите гардероба, си спомнете за нашите съвети и ви обещаваме, че много дами няма да могат да откъснат очи от вас.

Публикувано в Мода с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.