Дрехите ни правят по-слаби

На мъжете им се струва, че жените сигурно са полудели, когато обикалят с тях по магазините за дамски дрехи. Представителките на нежния пол са обсебени от идеята за пазаруване и то наистина им носи удоволстиве. Когато жената се чувства красива и облечена добре, то това си личи много ясно – настроението й се подобрява значително, а и самочувствието й се вдига. Но понякога се случва дамите да не могат да преценят кой модел им отива и е подходящ точно за нейната фигура.
Нашата цел е да ви помогнем и тази статия ще ви запознае с начините как да се облечете с дамски дрехи от bg-look.com, че да изглеждате по-слаби отколкото сте в действителност.
Тъмни прави панталони
Повечето жени искат да изглеждат по-слаби, а това означава, че искат краката и седалището им да бъдат по-стройни. За тази цел трява да изберете панталон или дънки в по-тъмни цветове – черни, тъмно сини или пък кафяви. Кройката им също е от значение – тя трябва да бъде права – не широки и не тесни крачоли, а прави. Добре би било също така да не са с прекалено ниска талия, защото тя само изважда на показ недостатъците около талията и акцентира върху дупето, което искаме да скрием. дамски дрехи от bg-look.com
Същото правило важи за полите и роклите – нека да са прави, а можем дори да сложим дебел колан, който оптически ще изтъни талията ни.
Дрехите на райета също могат да прикрият някои недостатъци по тялото ни. Но запомнете – само вертикалите райета са подходящи, хоризонталните ще създадат илюзията, че тялото ни е по-широко отколкото е всъщност.
Аксесоарите при дамските дрехи също могат да играят роля – поставяйте ги на местата, към които искате да привлечете внимание.
С тези няколко съвета за дамските дрехи ще подобрите значително визията си и определено ще привличате много повече погледите на противополжния пол.

Публикувано в Мода с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.