Красотата на роклята се крие в разнообразието

Най-красивата дамска дреха е именно роклята.  Тя разкрива всички най-красиви части на женското тяло и могат да придадат невероятна визия на представителките на нежния пол. Но както най-вероятно се досещате, всяка жена иска да се отличава от другите и да изпъква. Разбира се, в наши дни това може да се постигне доста лесно, тъй като магазините буквално преливат от най-различни модели, които са в състояние да задоволят и най-претенциозните дами. А за тези от вас, които нямат време за губене в обиколко из огромните търговски центрове, на помощ идват онлайн магазините, които ви гарантират бързо и лесно пазаруване на доста добри цени.
Напоследък доста голяма популярност придобиха роклите с асиметрични кройки. Безспорно те са наистина добър вариант, с който можете да подчертаете или пък да прикриете онази част от тялото ви, която харесвате или пък не.
Асиметрията в кройката на роклята може да бъде на доста места. Тя може да се крие в различната дължина на самата рокля – в задната част на полата, както и в предната. Асиметрия може да има и от двете страни на самата рокля.
Разбира се, несъразмерността в дължината присъства и в ръкавите. Единият може да е по-къс от другия или пък изобщо да няма ръкав. В този случай е задължително да не забравяте за аксесоарите, като най-добре би било на голата ръка да поставите не една, а няколко гривни за по-голям акцент в асиметрията на роклята.
Горещо ви съветваме в случай, че изберете асиметрична рокля да внимавате от каква материя е изработена тя. Най-добре би било да изберете модел, изработен от памук, тъй като той стои изключително красиво върху тялото и запазва линията на роклите. Също така всички знаем, че памукът е доста лесен за поддръжка, което гарантира, че роклята ни ще издържи доста дълго.

Публикувано в Мода с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.