Най-новият хибриден таблет

Ако и вие сте горд собственик на таблет, то най-вероятно сте се сблъсквали с проблема как точно да го държите при дълга работа с него.  Също така сме сигурни, че ви е направило впечатление колко трудно се вижда дисплея, когато поставите таблета върху масата или бюрото. Освен това най-вероятно ви се е искало таблетът ви да издържа доста дълго време, без да се притеснявате и да търсите контакт за зареждане.
Вече има решение на всички тези проблеми и той се нарича Lenovo Yoga. В началото на есента компанията представи иновативния си таблет от tabletstorebg.com, който наистина надмина всички очаквания. Всъщност точното наименование на е хибриден таблет, тъй като той съвместява доста функционалности само в едно устройство.
Първо ще започнем с различните възможности за захват на таблета Yoga. Той може да бъде държан в три позиции като едната наподобява положението на ръцете ни, когато четем книга или списания и се нарича „hold“, вторият тип е „stand“ и той може да се ползва, когато спуснете вградената стойка таблета и той ще застане чудесно върху масата, третият тип се казва „tilt“ и е приложим в случаите, когато играем игри или сърфираме, тъй като таблетът ни осугрява по-голям зрителен ъгъл.
Нека да спомненем и впечатляващите характеристика на този таблет. Таблетът Yoga на Lenovo е оборудван с батерия с голям капацитет от 6000 mAh и издържа цели 18 часа. Звучи чудесно, нали? Освен това новият таблет се предлага в два вариант – с 8 и с 10-инчов екран. Въпросният дисплей е с HD резолюция от 1280 х 800 пиксела и с изключително широкия 178 градусов зрителен ъгъл.
Хибридният таблет е и доста тънък – 8-инчовият модел тежи само 400 грама, а 10-инчовият тежи около 600 грама. И двата таблета са снабден с 5-мегапикселова задна камера и с 1.6 MP предна.

Публикувано в Технологии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.