Полиграфът – пръв приятел на ревнивците

Полиграфските услуги в София са все по-търсени от ревниви мъже и жени. Като цяло Българите използват полиграфа, за да разберат, дали партньорите им са верни. Полиграфските услуги обаче не се използват само за разобличаването на неверни партньори, те се използват и от фирми, които търсят лоялни служители или които искат да разследват изнасянето на информация от фирмата или кражби от офиса.

Основните ангажименти на фирмите, които предлагат полиграфски услуги си остават разследванията на изневерите. Специалистите съветват да се задават до 3 въпроса на разпитвания човек, тъй като процентът на успеваемост пада много рязко ако се зададат повече въпроси. Задаваните въпроси задължително трябва да бъдат кратки и ясни и да се отговаря на тях с кратките ‘да’ и ‘не’.

Съществуват голям брой интересни случаи. Например около 70 годишен мъж завежда съпругата си ,з а да разбере дали тя не му изневерявала, докато е бил в казармата, преди 40 години. Полиграфът доказал, че жената реално била съгрешила в далечната година с друг мъж. До полиграфските услуги прибягват и млади двойки, които се съмняват във своята взаимна вярност.

Статистиките показват, че половината от подложилите се на полиграф изневеряват, а другата половина не изневеряват. Разбира се понякога се разиграват и големи драми, като обвинения, че полиграфът не отчита правилно и хлопане на врати от гузните жени или мъже, които са разобличени от него.

Ако и Вие се съмнявате в изневяра, потърсете фирма, която предлага полиграфски услуги и заведете партньора си там. Разберете, дали той/тя наистина стои до късно в офиса или се среща с някой друг. Верността е една от най-важните основи, които крепят връзката между двама души. Нейната липса често се оказва фатална. Не се страхувайте да разберете истината, защото колкото по-рано я разберете, толкова по-добре за Вас. Животът не е достатъчно дълъг, за да бъдем дълго време лъгани.

Публикувано в Полиграфски услуги с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.