Кои са подходящите дрехи за пищните дами

Представителките на нежния пол са различни.  А това правило важи с пълна сила за техните фигури. В днешната ни статия ще обърнем специално внимание на подходящите тоалет за пищните дами.
Ще побързаме да ви успокоим, като ви кажем, че съществува сайт за дрехи от drehi.center, в който бързо и лесно ще откриете точно тези дрехи, които стоят най-добре точно на вашата фигура.
Но нека да се върнем на основната ни тема, а именно – кои са подходящите тоалети за представителките на нежния пол с по-пищни фигури.
На първо място трябва да забравите за прекаленото напластяване на материи, както и за воланите. Те в никакъв случай не ласкаят извивките ви. Всъщност много пищни дами избират именно такива дрехи, тъй като смятат, че прикриват някои недостатъци на тялото им, но всъщност се получава точно обратното.
Можете да бъдете благодарни на дизайнерът, който е измислил бизнес костюмите. Най-вероятно ви е направило впечатление, че панталоните и саката, които са с правилна кройка, оптично издължават фигурата ви и я правят по-слаба.
център за дрехи от drehi.center
Добре би било да избирате дрехи в по-тъмни цветове за горната или долната част на тялото – в зависимост коя от тях искате да прикриете. Разбира се, останала част от тоалета ви трябва да компенсира със светли цветове.
Коланът може да се превърне във верен приятел на дамите с по-пищни форми. В случай, че не харесвате обиколката на талията, то тогава най-добре би било да сложите колан точно под бюста, тъй като по този начин ще отклоните погледите от талията.
Важно е да знаете, че обемистата чанта наистина може да направи чудеса и оптическа да смали визията ви. Ето защо съветът ни към вас е винаги да избирате именно големи чанти.

Публикувано в Дрехи с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.