Фън шуй съвети за хармоничен дом

Как трябва да изглежда и да е подреден домът ви, за да бъде съобразен с фън шуй?  Ако искате да научите отговора на този въпрос, то тогава днешната информация ще ви бъде от полза.
Започваме с основните съвети от фън шуй от fengshuibg.com. На първо място е задължително да имате предвид, че всяко едно помещение се подрежда по различен начин. С други думи – правилата са различни, когато става дума за всяка една стая, както и за вашите лични посоки. С други думи – благоприятното разположение на мебелите е различно според личното число Гуа. И тъй като предполагаме, че искате да научите повече именно за него, би било добре да имате предвид, че можете да го изчислите, следвайки само няколко правила, които можете да откриете във виртуалното пространство и по-точно на сайт, който е посветен именно на фън шуй тематика. По този начин със сигурност ще спестите много време, тъй като няма да бъде необходимо дори да излизате от дома си. Освен това, натискайки само няколко бутона на клавиатурата и мишката на компютъра, имате възможност да се запознаете с полезна информация относно китайското учение.
фън шуй от fengshuibg.com
След като вече знаете кое е вашето Гуа число, бихте могли да се запознаете и с вашите лични посоки спрямо него. Тъкмо по този начин ще знаете къде трябва да бъдат позиционирани различните мебели, както и в каква посока да бъдат обърнати. Това фън шуй правило важи и тогава, когато искате да изберете преобладаващ цвят за някое помещение. По този начин ще знаете кой е подходящ за вас спрямо положителната енергия, която искате да привлечете.
Всяко едно помещение е важно в дома. Ето защо в никакъв случай не бива да пренебрегвате някое от тях, мислейки, че то не е от значение, тъй като всяка една стая е важна според фън шуй.

Публикувано в Дом и обзавеждане с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.