Expired: Интересувате ли се от полиграфски услуги

Чували ли сте за детектор на лъжата? Вероятно сте и виждали, най-вече по филмите, когато се разкриват престъпления.
Вече можете да се ползвате от полиграфски услуги, независимо колко сложен е проблемът, независимо, че може и да не става дума за сериозно престъпление. Щом във вас е породи съмнение по отношение неправомерните действия на някого, нямате доказателства, а сте решени да разберете истината, може би е дошъл моментът да се допитате до услугите на полиграф в poligraf.bg. Ако се намирате в София, това ще ви отнеме няколко часа, колкото е самото изследване.
Полиграфското изследване се базира на отчитане на психофизиологични изменения в човешкото тяло, по време на тест с въпроси, които му се задават, според належащата тема. Полиграфът изготвя графика на тези изменения, която представлява резултатът, който после се анализира от специалист. Техниката, с която се работи е такава, която се използва и от американските разузнавателни служби, тоест – от най-добро качество, а полиграфистите са обучени на световно ниво. Пълноправното членство в международни асоциации на полиграфистите само говори за характеристиката на услугите, които се предлагат. Резултатите от полиграф са с точност почти до 100%, което прави изследването изключително надежден отговор на вашите подозрения.
На въпросите, дали има вероятност полиграфът да бъде излъган, ще ви отговорят, че това е възможно само, ако човекът е обучен специално с тази цел, тоест вероятността е минимална.
Независимо от темата, която ви притеснява и колко сложен е казусът, въпросите със съмненията няма да се изпарят от само себе си, ако не узнаете истината. Достатъчно е да убедите обекта на съмненията ви да се подложи на детектор на лъжата, тъй като изследването се извършва доброволно.
полиграф от poligraf.bg
Имайки предвид, колко дълъг път по съдилища може да бъде избегнат само за няколко часа, колебанията са излишни. Можете да разчитате на надежден резултат от полиграф и да намерите спокойствие от неизяснените подозрения. Проверете сами.

Публикувано в Полиграфски услуги с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.