Татуировката говори за нашата същност

Татуировката говори за нашия стил и същност далеч по-добре дори от стила на обличане.

Повечето хора са абсолютно наясно, че татуировката се носи за цял живот и я избират много по-прецизно, отколкото да кажем ново яке. За да си харесвате татуса и да го носите с удоволствие, трябва да си помислите добре какво най-точно изразява вас и нещата, които са важни в живота ви. Не е задължително да влагате обаче толкова лична символика в татуса ви, защото най-малкото може да си направите повече от един татус. Идеи за интересни и впечатляващи татуировки можете да намерите на много места, но за да станат една татуировка вашата татуировка трябва да се доверите на специалисти, които да ви консултират и да създадат максимално подходящия проект.

linktattoo.com в София е ново и модерно място за правене на татуировки, студио където работят професионалисти в татуирането, вложили енергия и сърце в това, което правят. Разполагат с интернет сайт и онлайн форма за запитване, където ще видите вашата татуировка в работен вариант, а самото студио се намира на комуникативно място в София. За всички клиенти са предвидени напитки и забавления в интернет на 32-инча екран. Добре звучи, нали? Но сега да се върнем на най-важния въпрос, а именно- защо да си направим татус?

Татуировките са дълбоко свързани с нашата индивидуалност и в това се включва и сексуалността. Неоспорими доводи за това да изберете татуиран партньор са няколко.

На първо място няма да ви се налага да се притеснявате, че човекът до вас ще се пали и ще ви създава проблеми за дреболии, защото самият факт, че си е направил татуировка говори за него в аспект противоположен на тесногръдите, скучени и дребнави личности. Хората с татуировки са по-свободолюбови и авантюристични натури. Затова бъдете сигурни,че няма да ви е скучно в леглото с тях. Определено притежаването на татуировка говори, че човекът не се страхува от обвързване и има ясно заявени позиции, които не се бои да отстоява. Чувствителен е и има отношение към изкуството, защото няма как да си лишен от естетическа нагласа и да превърнеш тялото си в своеобразно платно за рисуване. И накрая- определно партньор с татуировки изглежда по-готин и вълнуващ, най-малкото, защото ще трябва да го опознаете добре, за да разберете защо и как е избрал татуировките си.

Публикувано в Мода с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.