Name of the game или как да печелим от страстта си към футбола с футболни прогнози

Футболът е много повече от игра, дори и от спорт. Той е емоция, страст и любов за истинските фенове и още нещо- възможност за изкарване на приличен допълнителен доход от залагания.

Скептиците биха възразили, че всяко едно залагане е рисково и се влияе от късмета до голяма степен, но не е така, ако става въпрос за спорт и футбол в частност. Всяко футболно или спортно постижение, в по-широк план се дължи, на комплексни фактори- усилена работа и тренировки, състав на отбора, тактика на игра. В този смисъл не е никак трудно да се съпоставят два противникови футболни отбора и да се прогнозира как би завършила срещата между тях. Добрите сайтове за футболни прогнози разполагат с детайлна статистика за изиграните мачове и са полезни помощници, когато правите залог. Чудесен партньор във футболните залози е afootballreport.com, където можете да намерите абсолютно актуална информация за отборите в първенствата и тяхното представяне.

Ако искате да направите залог от типа под/над голове, можете да разчитате на информационния сайт за средностатистическа информация относно как са завършили последните мачове на отбора и да направите обосновано и точно предположение, което да ви достави не само удоволствие и тръпка, но и печалба. Не само статистически данни, но и полезна информация относно тънкостите за правене на успешни залози, можете да прочетете в сайта за футболни прогнози.

Name of the game или как да печелим от страстта си към футбола с футболни прогнози

Например, правите залог под/над голове и се колебаете кои отбори са подходящи за такъв тип залози. От bg.mybets.eu ви съветват да обърнете внимание на формата на отбора, състава и тактиката. Отбори, които имат по-силна атака и по-слаба защита са много подходящи за правене на оувъри. Обратно- отбори, имащи по-силна защита и по-слаба атака е добре да бъдат прогнозирани като ъндъри. Типа футболни прогнози под/над голове са много прости и се прогнозира колко гола ще бъдат вкарани в редовното време от 90 минути (без дузпи и продължения). Единственото, което ви интересува да бъде надвишен или не броя голове, който сте предвидили за мача, според това дали правите оувъри или ъндъри. За разлика от прогноза краен резултат, при под/над голове в мача е без значение кой отбор ще отбелязва, следят се само броя голове.

За още интересни и нови типове залози посетете afootballreport.com!

Публикувано в Спорт с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.