Как да се ориентираме за добри цени на ламинат?

И вие ли сте на път да изберете нов под за своето жилище, но не знаете къде по-напред да търсите?

Ако това е така, то лесно можете да обходите богатият каталог на lazur-parketi.com и то без да излизате от къщи. В онлайн пространството на Паркети Лазур, можете да се потопите в разнообразие, както като модели, така и като видове паркети. Дали ще изберете варианти от естествено дърво или ламинат, зависи от вас и намеренията ви за конкретното пространство. Как да се ориентираме за добри цени на ламинат? Както знаете ламинираният паркет излиза по-щадящо за бюджета още тук, като освен това предложенията от популярни производители, непрекъснато търпят подобрения и дават все по-устойчиви резултати.
Как да се ориентираме за добри цени на ламинат?
Бихте могли да изберете по-висок клас ламинат, за който обаче да знаете, че може да се ползва много години, без опасност от износване или избледняване. Специалистите съветват избора за клас 32, като колкото по-висок е след това класът на ламината, толкова по-добре за качеството. Можете да избирате освен различни добри цени на ламинат, но и различни дебелини, както на самите ламели, така и на подложката, която сте избрали. Освен това, ако подът не е достатъчно добре нивелиран, можете да поръчате допълнителни плоскости или замазка.

Важно е, преди да се монтира ламинатът, да е сигурно, че подът е в определените нива, както и достатъчно сух. Ако има известна влажност, то рискът е ламинираният паркет да се надуе и то много бързо. Ето защо, се препоръчва, да се използва влагомер, особено, ако не сте сигурни дали е изсъхнала замазката на пода, преди да се започне монтажът. В страниците на lazur-parketi ще откриете и разнообразие от цветове и ивици, както и 3D варианти, които дават усещане за естествено дърво и поради своя релеф и поради вида си. Можете да видите още сега и да прецените сами, а ако набележите няколко модела, то те могат да ви бъдат доставени, като мостри, за да намерите перфектния вариант. Опитайте.

Публикувано в Дом и обзавеждане с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.