От къде да намеря кола под наем в София?

В случай, че ви предстои да празнувате Нова година или 8 декември.

Този тип празненства, предполагат купон до късно и евентуална употреба на алкохол. Този тип събития, най-често се отбелязват в зимните ни курорти, но вие не искате да рискувате и да ползвате собствения си автомобил? Какво да правите? От къде да намеря кола под наем София и rentacarsofia.eu? Другото доста вероятно нещо при подобен тип събития, това е, че след бурната вечер е доста малко вероятно да желаете да седнете зад волана.

От къде да намеря кола под наем в София?

Повечето от фирмите, предлагащи коли под наем, обаче задължават водача на автомобила, който го е наел да бъде единствения, който да застава зад волана. Не винаги обаче това е удобно за нас. Това е едно от правилата, които много малко хора предполагат, че съществува когато взимат коли под наем.

Добре е при самото наемане, да зададете всички важни въпроси, които ви интересуват. Правилото за допълнителни шофьори, е такова, че само този, който наеме колата може да я кара. Това със сигурност предизвиква дискомфорт в определени случаи. Има и такива фирми за коли под наем, обаче, които ви дават възможност да включите и друг човек, който може да ви отмени. Тази възможност обаче, в повечето случаи се заплаща допълнително. Затова трябва да внимавате ако пътувате с компания, колко човека упълномощавате да карат колата под наем, защото би могло да ви излезе доста скъпо.

Има обаче и такива фирми, които ви предлагат до двама допълнителни шофьори. Такава например е RentaCarSofia.eu. Те ви дават възможността да се възползвате от допълнителни водачи на колата под наем, и то напълно безплатно. А цените им на ден започват от 8 евро. Което е изключително ниска цена, за високото качество на услуги, които предлагат. Ако се чудите от къде да намерите кола под наем в София на най-ниски цени – това е мястото. Ако имате въпроси, може да се обърнете към тях на тел.: 0883100051 и 0885881805.

Публикувано в Автомобили с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.